Burdur'da Uyusturucu Operasyonlarinda 1 Tutuklama

Burdur Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda 10 gram eroin, 450 gram skunk bitkisi ve 3 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirilirken, 1 kisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur'da Uyusturucu Operasyonlarinda 1 Tutuklama
Il Jandarma Komutanligi ekipleri, il merkezi ve Bucak Cumhuriyet Bassavciliklari koordinesinde Aglasun ilçesi Çamlidere köyü mevkiinde kontrol devriyesi sirasinda süphe üzerine bir araci durdurdu. Durdurulan araçta ve araçta bulunan E.A. ve A.Y.’nin üzerlerinde yapilan aramalarda 10 gram eroin ele geçirildi. Bucak ilçesi Kizilseki köyünde G.A. ve S.A.’nin skunk bitkisi ektigi ihbari üzerine de harekete geçen ekipler, yapilan aramalarda 450 gram skunk ve yasa disi ekimi yapilan 42 adet kök skunk bitkisi ele geçirdi. Çalismalarina hiz kesmeden devam eden jandarma ekipleri, Çamlik köyünde de F.K. isimli sahsin kenevir ektigi bilgisinin alinmasi üzerine harekete geçti. Yapilan aramada ise 3 kilo 100 gram kubar esrar ve yasa disi ekimi yapilan 74 adet kök kenevir ele geçirildi.

Olaylarla ilgili cumhuriyet savcisinin talimatiyla gözaltina alinan E.A., A.Y., F.K. ve G.A., adli islemlerin tamamlanmasini müteakip serbest birakilirken, S.A. ise sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA