Servis Minibüsü Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü

Izmir’in Bergama ilçesinde, otoyolda seyir halinde olan servis minibüsünün ayni istikamette olan tira arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen kazada minibüsün sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan kisi hayatini kaybetti.

Servis Minibüsü Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 2 Ölü
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 02.00 siralarinda Izmir - Çanakkale otoyolu Zeytindag Kantar mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, Izmir’den Çanakkale istikametine hizli bir sekilde seyir halinde olan Yildirim Çinar idaresindeki 35 S 50058 plakali servis minibüsü ayni yolda seyir halinda olan Erdem. Ö idaresindeki 41 TV 484 plakali tirin 41 AAR 848 plakali doresine arkadan çarpti. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çagri Merkezine durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik ekibi, jandarma ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çarpismanin etkisiyle minibüsteki koltuklar camdan disari firlarken, minibüs içerisinde sikisan ve yolcu konumunda bulunan Bülent Kiliçay, itfaiye ekiplerinin yaptigi çalisma sonrasi araçtan çikarildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde ise Kiliçay’in yasamini kaybettigi belirlendi. Saglik ekiplerinin yaptigi diger kontrollerde ise minibüs sürücüsü Yildirim Çinar’in durumunun agir oldugu belirlendi. Durumu agir olan minibüs sürücüsü Çinar, ambulans ile Bergama Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan Çinar’in, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadigi bildirildi.

Olay yerinde hayatini kaybeden Bülent Kiliçay’in cansiz bedeninin savcinin incelemesinin ardindan morga kaldirildigi ögrenildi.

Öte yandan, minibüs içerisinde bulunan henüz kimligi belirlenemeyen bir kisinin kazayi hafif siyriklarla atlattigi ve saglik ekiplerince ayakta tedavisi yapildigi ögrenilirken, kazayi yara almadan atlatan tir sürücüsü Erdem Ö. ise ifadesi alinmak üzere jandarma ekiplerince karakola götürüldü.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili sorusturma baslattigi bildirildi.

Kaynak: İHA