Oglunun Darp Edildigini Gören Baba Dehset Saçti; 1 Ölü 3 Yarali

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde oglunun eglence mekaninin bahçesinde darp edildigini gören baba, yaninda getirdigi pompali tüfekle dehset saçti. Saçmalarin isabet ettigi garson öldü, mekan sahibi ve 2 çalisani ise yaralandi.

Oglunun Darp Edildigini Gören Baba Dehset Saçti; 1 Ölü 3 Yarali


Olay, Bozkurt ilçesine bagli Inceler Tekke Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Hakan K.’ye ait eglence mekaninin bahçesinde oglu A.O.S.’nin darp edildigini gören baba A.S., yaninda getirdigi pompali tüfegi gözünü kirpmadan atesledi. Saçmalarin isabet ettigi mekan sahibi Hakan K., garson M.T., K.B. ve Baris Sarikaya (29) yaralandi. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri, yaralilari Denizli Devlet Hastanesi ve Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldirdi.

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin eglence mekaninda yapmis oldugu çalismalarin ardindan hastaneye agir yarali olarak kaldirilan Baris Sarikaya’dan aci haber geldi. Sarikaya doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti. Olayin ardindan baba ve oglu ise karakola giderek teslim oldu.

Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA