Çine'deki Cinayetin Detaylari Belli Oldu

Aydin’in Çine ilçesinde bir kisiyi öldürdükten sonra intihar eden sahsin intihar etmeden önce amcasinin oglunu da öldürdügü ortaya çikti.

Çine'deki Cinayetin Detaylari Belli Oldu
Çine ilçesinde bir dava nedeniyle husumetli oldugu Yasar Meke’yi tabancayla vurarak öldüren Gökhan Özdemir, daha sonra Emniyet Müdürlügü önüne gelerek basina dayadigi tabanca ile hayatina son verdi. Yasanan olayin ardindan Dutluoluk Mahallesi yolu üzerinde Süleyman Özdemir isimli bir vatandas daha ölü bulundu. Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatilirken, ölü bulunan Süleyman Özdemir’i de Yasar Meke’yi vuran Gökhan Özdemir’in öldürdügü ortaya çikti.

“Hakkinda açilan taciz davasi karara baglaninca cinayet islemis"

2 kisiyi öldürdükten sonra intihar eden Gökhan Özdemir’e 2018 yilinda Yasar Meke tarafindan kizini taciz ettigi iddiasiyla 4 yil önce dava açildigi ögrenildi. Baba Yasar Meke tarafindan açilan davanin bugün Çine Adliyesi’nde görülen karar durusmasinda Gökhan Özdemir’in mahkum edildigi ve hakkinda yakalama karari çiktigi ögrenildi. Iddiaya göre mahkeme sonucunu ögrenen Gökhan Özdemir, Yasar Meke’yi evinin önünde, amcasinin oglu Süleyman Özdemir’i ise Dutluoluk yolu üzerinde silahla vurarak öldürdü. Daha sonra Emniyet Müdürlügü önüne gelen Özdemir, 2 el havaya ates açarak 2 kisiyi öldürdügünü söyleyip, yanindaki silahla hayatina son verdi.

Gökhan Özdemir’in olaydan bir süre sonra cesedi bulunan Süleyman Özdemir’i öldürme sebebinin belirlenmesi için ekiplerin çalismalarini sürdürdügü bildirildi.

Kaynak: İHA