SUBÜ Sakarya MYO'da Bayrak Degisimi

SUBÜ Sakarya MYO’da bayrak degisimi yasandi. Emeklilige ayrilan Müdür Dr. Ögretim Üyesi Ismail Gümüs görevi Sakarya MYO Makine Programi Ögretim Üyesi Dr. Recep Kiliç’a devretti.

SUBÜ Sakarya MYO'da Bayrak Degisimi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) en köklü birimi olan Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda bayrak degisimi yasandi. Emeklilige ayrilan Dr. Ögretim Üyesi Ismail Gümüs, müdürlük görevini Sakarya MYO Makine Programi Ögretim Üyesi Dr. Recep Kiliç’a devretti. Devir teslim töreninde SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Naci Çaglar ile Sakarya MYO akademisyenleri ve idari personelleri yer aldi.

Emeklilige ayrilan Dr. Ögretim Üyesi Ismail Gümüs’ün isini her daim titizlikle yaptigini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, “Üniversitemizin farkli birimlerinde de kendisinin deneyimlerinden yararlandik. Emekleri için tesekkür ediyorum. Güzel bir mesai arkadasligimiz oldu. Sakarya MYO’da çok güzel bir kadro olustu. Bu kadronun olusmasinda ve dostluklarin saglanmasinda Ismail hocamizin çok ciddi gayretleri oldu. Bir huzur ve aile ortami ortaya çikti. Bundan sonraki yasantilarinda kendilerine saglik ve afiyetler diliyorum. Ilerleyen süreçte ayni huzur ortaminin artmasini ve is dünyasi ile iliskilerin biraz daha gelistirilmesini arzu ediyoruz. Recep hocamiz tecrübeli bir isim. Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI) ile sehrimiz için yaptigi hizmetleri biliyoruz. Yöneticiligi ile ilgili olan kisimda en ufak bir süphemiz yok. Kendisi yeniden akademiye döndü. Burada da yönetici olarak devam edecek. Sakarya MYO, meslek yüksekokullarimizin amiral gemisi. Burasinin güçlü olmasi diger meslek yüksekokullarimizi da güçlendiriyor. Recep hocamiza basarilar diliyorum” diye konustu.

2018 yilinda üniversitenin kurulmasiyla yola çiktiklarini kaydeden Dr. Ögretim Üyesi Ismail Gümüs, “Rektör hocamiz zor zamanlarimizda yanimizda oldu. Bir aile olduk. Meslek Yüksekokullari Koordinatörümüz Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan da her zaman yardimcimiz oldu. Elimizden geldigi kadar görevimizi layikiyla yapmaya çalistik. Sorunumuz yok ve huzurlu bir ortamimiz var. Bayragi devralacak olan Recep hocama basarilar diliyorum. Hayirli ugurlu olsun” seklinde konustu.

Sakarya MYO Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Recep Kiliç ise, “Bizleri göreve layik gördükleri için Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ve üst yönetimimize tesekkür ediyorum. Güveni bosa çikarmamak için kosturacak ve bütün arkadaslarimizla birlikte gayret edecegiz. 46 yillik geçmise sahip önemli bir meslek yüksekokuluyuz. Insallah bu seviyemizi daha yukarilara çikaracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA