'Kura Nehri Sabri Erdogan Köprüsü'nün Temeli Atildi

Ardahan Belediyesinin öncülügünde is insani Selami Erdogan tarafindan yaptirilacak olan ‘Kura Nehri Sabri Erdogan Asma Köprüsü’nün temeli düzenlenen genis katilimli bir törenle atildi. Köprünün yapimi sonrasi nehrin her iki noktasinda vatandaslarin karsidan karsiya güvenli bir sekilde geçisi saglanmis olacak.

'Kura Nehri Sabri Erdogan Köprüsü'nün Temeli Atildi
Ardahan’da bir ilk olma özelligi tasiyan “Kura Nehri Sabri Erdogan Asma Köprüsü”, kent turizmine katki vermesi için insa edilen Bungalov evler önünde yapilacak. Temelleri atilan köprü için yapilan törene; Belediye Baskani Faruk Demir, Ilçe Belediye Baskanlari, Il Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, STK Baskanlari ve vatandaslar katildi.

Ardahanli is adami Selami Erdogan’in tüm masraflarini karsilayacagi köprünün temel atma töreninde konusan Belediye Baskani Faruk Demir, “Kura nehrinin iki yakasini Ruslardan sonra simdi ilk defa yaya da olsa karsidan karsiya baglayacagiz. Bu tesisin olusumunda ve bu köprünün de çesitli teknik ve bürokratik islemlerinde her zaman yanimizda olan sayin milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’a, belediye meclis üyelerimize, bürokratlarimiza, bu köprünün A’dan Z’ye tüm masraflarini üstlenen Is insani Selami Erdogan beye çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA