Melikgazi'den Gürpinar Mahallesi Sakinlerine Pazaryeri Müjdesi

Ilçenin birçok mahallesinde çalismalarina devam eden Melikgazi Belediyesi, Gürpinar Mahallesi sakinlerine daha iyi hizmet vermek adina kapali pazar yeri çalismalarina basladi.

Melikgazi'den Gürpinar Mahallesi Sakinlerine Pazaryeri Müjdesi
Ihtiyaç olan yerlerde bir bir ihtiyaçlari giderdiklerini ve vatandaslarin talebi üzerine Gürpinar’da çalismalara basladiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu “Melikgazi Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin hiçbir seyden geri kalmasini istemiyoruz. Vatandaslarimizin her biri en konforlu, sosyal alanlarda hizmet alsinlar istiyoruz. Onlarin istekleri üzerine çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Halkimiza en iyi hizmeti verebilmeyi kendimize amaç edindik. Yapim çalismalarina baslanan pazar yerinde sunulacak olan hizmetlerden mahalle sakinleri en güzel sekilde faydalanacaklar. Gürpinar Mahallesi sakinlerine yapim çalismalarina baslamis bulundugumuz pazar yerimiz için simdiden hayirli olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

325 metrekarelik alanda yapilacak olan pazar yeri 27 metre uzunluga 12 metre derinlige sahip. Üstü kapali alana sahip pazar yerinin 24 esnaf kapasiteli olmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA