Yenimahalle'de 'Bergen' Yogun Ilgi Gördü

Ankara Yenimahalle Belediyesi gise rekortmeni "Bergen" filmini ilçe sakinleriyle bulusturdu. Sinema gösterimlerine yogun ilgi gösteren vatandaslar, Bergen’in hayat hikayesini heyecanla ve merakla izledi.

Yenimahalle'de 'Bergen' Yogun Ilgi Gördü
“Açik Hava Sinema Günleri” çerçevesinde 15 farkli noktada gise rekortmeni “Bergen” filmini ilçe sakinleriyle bulusturan Yenimahalle Belediyesi, son gösterimleri Çamlica ve Bestepe Mahallesi’nde gerçeklestirdi. Sinema gösterimlerine yogun ilgi gösteren ilçe sakinleri, Bergen’in hayat hikayesini heyecanla ve merakla izledi. Yaz aksamlarini keyfe dönüstüren sinema gösterimleri, Yenimahallelilerin büyük begenisini topladi.

“Yenimahalleliler sanattan uzak kalmasin istiyoruz”

Yaz boyunca süren açik hava sinema gösterimlerinde binlerce ilçe sakininin bir araya geldigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle sakinlerini huzur ve mutluluk içerisinde bir araya getirmek için her yil açik hava sinema günleri düzenliyoruz. Yenimahalle’de özellikle kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Ilçemizde vatandaslarimizin sanattan uzak kalmamasi adina yil boyunca, sevilen sinema filmlerini, sevilen sanatçilari ve tiyatro eserlerini Yenimahallelilerle bulusturuyoruz. Ilçemizde komsuluk iliskilerinin, barisin ve kardesligin gelistirilmesi açisindan bu etkinler büyük önem tasiyor. Özellikle imkansizliklardan ötürü bu etkinliklere gidemeyen vatandaslarimiz var. Yenimahalle’de sosyal belediyeciligin gerektirdigi gibi insan odakli hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

"15 farkli noktada sinema keyfi"

Yenimahalle Belediyesi’nin büyük ilgi toplayan açik hava sinema günleri, Murat Karayalçin Kent Meydani, Ragip Tüzün Parki, Ilkyerlesim Mahallesi Türkmeneli Parki, Demetevler Parki, Gazi Mahallesi, Abdurrahman Ogultürk Pazar Yeri, Ata, Ergazi, Serhat, Karsiyaka, Ugur Mumcu, Çamlica ve Inönü Mahallesi Pazar Yerleri, Yakacik Kültür Merkezi ve son olarak Bestepeler Mahallesi’nde yapildi.
Kaynak: İHA