Salon Danslarina Meraklilar Bir Araya Geldi

Antalya Muratpasa Belediyesi, salon danslarina merakli kent sakinlerini topluluk olarak bir araya getirdi. Topluluk üyelerinden 9 yasindaki Ipek Simsek, “Dans, çok enerjik bir sey. Herkesin dans etmesi çok güzel” dedi.

Salon Danslarina Meraklilar Bir Araya Geldi
Muratpasa Belediyesi, tangodan salsaya, son dönemde gençler arasinda popüler olan hip hopa salon danslarina merakli kent sakinleri için kurs açti. Elif Umdu’nun egitmenliginde 9 yasindan 60 yasa dansa merakli Muratpasalilar, simdi ‘Salon Danslari Toplulugu’ olarak yarismalara hazirlaniyor.

Belediyenin Çaglayan Mahallesi’nde bulunan sanat merkezinde haftanin iki günü küçük yas gruplari çalismalarini sürdürüyor. Egitmen Umdu, yarisma ve sov takvimine bagli olarak hafta sonu dahil çalismayi planladiklarini söyledi.

Dansin özellikle küçük yas gruplarinda kisiliklerin olusmasinda etkili oldugunu belirten Umdu, karsi cinse saygi, iletisim gibi konularda da egitici bir rolünün bulundugunu aktardi.

Muratpasa Belediyesi Salon Danslari Toplulugu’nun 9 yasindaki üyesi Ipek Simsek ise dört yildir dans ettigini söyledi.

Ipek Simsek, “Burasi çok eglenceli. Dans çok enerjik bir sey. Herkesin dans etmesi çok güzel. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Kaynak: İHA