Baskan Uysal'dan Akseki Ve Ibradi Ziyareti

Antalya Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, haftayi Bati Toroslarin zirvesinde tamamladi. Ibradi’da düzenlenen Üzüm Bayrami için bölgede bulunan Uysal, etkinlikten bir gün önce Akseki’deydi. Uysal, her iki ilçede Millet Ittifakini olusturan siyasi partileri ziyaret etti, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Türkiye’nin gelecegi üzerine görüsler ifade edildi.

Baskan Uysal'dan Akseki Ve Ibradi Ziyareti
Baskan Uysal’in Akseki’de ilk duragi CHP Ilçe Baskanligi oldu. Ilçe Baskani Mine Kaya’nin karsiladigi Baskan Uysal, partililerle Türkiye gündemini degerlendirdi. Baskan Uysal, degisim talebinin toplumda genis bir karsilik buldugunu söyledi.

Türkiye’nin öncelikli gündeminin is ve as oldugunun altini çizen Baskan Uysal, “Sabit gelirli insanlar için enflasyon vergi demek. Güçlü bir vergi. Yüzde 200 vergiye can dayanmaz” dedi.

Süleyman Demirel parki açiliyor

Baskan Uysal’in ikinci duragi IYI Parti Ilçe Baskanligi oldu. Ilçe Baskani Nail Kartal’in da bulundugu ziyarette Baskan Uysal, 2 Eylül Cuma günü saat 18.30’da Perge Bulvari’nda 9. Cumhurbaskani Süleyman Demirel Parki’ni törenle açacaklarini belirterek ilçe baskani ve partilileri davet etti. IYI Parti ziyaretinin ardindan Baskan Uysal ve beraberindekiler Saadet Partisi’ne geçti.

Kahvede oturdu, esnafla dertlesti

Uysal’in ilçede bir sonraki adresi Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Odasi oldu. Eski Akseki Belediye Baskani Ismet Uysal’in da yer aldigi ziyarette Baskan Uysal, Oda Baskani Ömer Faruk Yilmaz’la gündeme iliskin görüs alisverisinde bulundu. Yilmaz, pandemi sürecinin esnaf için zor geçtigini belirterek, “Isin dogrusu esnafimiz krediye geçiniyor” dedi.

Ziyaretin sonunda Yilmaz, Baskan Uysal’a Akseki yöresinin tahin ve pekmezini hediye etti. Baskan Uysal, Akseki’de esnafi da ziyaret etti. Ilgiyle karsilanan Baskan Uysal, kahvede oturup Aksekililerle çay içti, markette, manavda, konfeksiyoncuda esnaf ve vatandaslarla ülke gündemine iliskin sohbet etti.

Üzüm Bayrami’na katildi

Geceyi burada geçiren Baskan Uysal, cumartesi ise Ibradi Belediyesi’nin düzenledigi Üzüm Bayrami’na katildi.

Belediye Baskani Serkan Küçükkuru’nun karsiladigi Baskan Uysal, etkinlik öncesi ilçede ziyaretlerde bulundu. CHP Ibradi Ilçe Baskani Selim Özaltin ve yönetimiyle bir araya geldi, IYI Parti Ibradi Ilçe Baskani Semih Yamansoy’u da ilçe binasinda ziyaret etti. IYI Parti ziyaretinde Baskan Uysal’a Türk Bayragi hediye edildi. Baskan Uysal, Saadet Parti Ibradi Ilçe Baskanligini da ziyaret etti. Baskan Uysal, Ibradi’da siyasi partilerin yani sira esnaf ve vatandaslarla da bir araya geldi. Baskan Uysal, ziyaretlerinin ardindan Üzüm Bayrami’na katildi.

Kaynak: İHA