TDP Genel Baskani Sarigül, Malazgirt'ti Ziyaret Etti

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, Sultan Alparslan Diyari Mus’un Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

TDP Genel Baskani Sarigül, Malazgirt'ti Ziyaret Etti
Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, Malazgirt ilçesinde esnafi ziyaret ederek, ilçe teskilat binasi açilisina katildi.

TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, Malazgirt ilçesinin simgelerinden olan Malazgirt Zafer Anitlarini ziyaret ederek, "Malazgirt’te bizim Kocatepe’de bizim" dedi.

Sultan Alparslan Diyari Malazgirt’te bulunmaktan son derece memnun oldugunu dile getiren Sarigül, ”Alparslanlar buradaydi, ecdadimiz buradaydi. Bu vatani bize yurt yaptilar. Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaslari Kocatepe’de nihai mücadeleyi verdiler. Iste bugün burada Malazgirt’ten Kocatepe’ye tam bagimsiz Türkiye için demek için buradayiz. Türkiye Desigim Partisi olarak Alparslan’lar da bizim, Fatih Sultan Mehmet’ler de bizim Mustafa Kemal Atatürk’ler de bizim" dedi.

Sarigül, ilçe binasinda açilisinda yaptigi açiklamasinda, “TDP; projeleriyle, kadrolariyla, teskilat baskanlariyla ülkemizin, en güvenilir partisidir. Biz Ankara’ya kiraci olmaya degil ev sahibi olmaya geldik, insallah iktidarin mührünü teslim almaya geldik" diye konustu.

Sarigül’e TDP Mus Il Baskani Tüncer Yildirim, Malazgirt Ilçe Baskani Servet Çabuk’ta eslik etti.
Kaynak: İHA