Malazgirt'te Esnafa Malazgirt Zaferi'nin 951. Yil Dönümü Daveti

Malazgirt’teki sivil toplum kuruluslari (SKT) temsilcileri, Malazgirt esnafini ziyaret ederek Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilacagi mitinge davet etti.

Malazgirt'te Esnafa Malazgirt Zaferi'nin 951. Yil Dönümü Daveti
Ilçe merkezindeki is yeri sahipleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç, Esnaf Sanatkârlar Odasi Baskani Nazim Yalçin, Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Muhsin Özkahraman ve Malazgirt Esnaf Kefaret Baskani Memet Tozyilmaz yarin yapilacak büyük bulusma mitingi için esnafi davet ettiler. Cumhurbaskaninin katilacagi miting ve kilacagi cuma namazi ile ilgili konusan Ziraat Odasi Baskani Tahsin Kiliç, "Cumhurbaskanimiz her yil oldugu gibi bu yilda Malazgirt ilçemizde halka hitap edecek ve burada Cuma namazini eda edecek. O yüzden çok onurlu ve gururluyuz. Bizde STK baskanlarimizla birlikte esnafimizi ziyaret ederek yarina yapilacak mitinge davet ettik" dedi.

Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Muhsin Özkahraman ise, "Cumhurbaskanimiz etkinliklerimize tesrifleriyle bizleri onurlandiracak. Sizlerde biliyorsunuz, iki yildir pandeminin gölgesinde etkinliklerimizi yaptik. Bu yil çok sükür etkinliklerimiz Cumhurbaskanligimizin himayesinde Okçular Vakfimiz, kaymakamligimiz ve belediyemiz tarafindan organize edilecek. Esnaf kardeslerimizi yarin yapilacak büyük bir bulusmaya davet ediyoruz" dedi.

Etkinliklerle ilgili yogun çalisma yürüttüklerini ifade eden Esnaf Sanatkârlar Odasi Baskani Nazim Yalçin, esnaflarimizi büyük mitinge simdiden davet ediyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz her yil buraya geliyor oda bizim esnafimiz için büyük bir gelir kaynagi olusturuyor” dedi.

Kaynak: İHA