Gemlik'te Yagisin Etkilerine Aninda Müdahale

Gemlik’te aksam saatlerinde etkisini gösteren yagislara karsi Gemlik Belediyesi ekipleri gerekli yerlere aninda müdahale etti.

Gemlik'te Yagisin Etkilerine Aninda Müdahale
Fen Isleri ve Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri, araç trafiginin yogun oldugu bölgelerdeki sikintilari giderirken, Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ise, logarlarda tikaniklik yasanmasini önlemek amaciyla gece boyunca çalismalarini sürdürdü. Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’da yagisin etkili oldugu bölgelerde incelemelerde bulundu.

2 greyder, 3 kepçe ve 50 personel ile gece boyu teyakkuzda olan Gemlik Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gelen tüm ihbarlara aninda müdahale ederek olumsuz durumlari büyümeden çözüme kavusturdu.

Baskan Sertaslan, “Gece boyu teyakkuzdaydik”

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan gece boyunca teyakkuzda olan ekiplere tesekkür ederken, “Gemlik’te aksam saatlerinden itibaren yagis etkili oldu. Bizlere gelen yogun yagis uyarilarini degerlendirdik ve ekiplerimizi hazir hale getirdik. Yagmurla beraber belediyemiz telefonlarina ve whatsapp hattina çok sayida ihbar düstü. Gemlik’te bazi bölgelerimizde toprak kaymasi ve su baskinlari meydana geldi. Toprak kaymalarina ekiplerimiz müdahale ederken su baskinlarini ise BUSKI ekiplerine aktardik. Gece geç saatlere kadar Gemlik’te yogun yagistan etkilenen hemsehrilerimizin magduriyetini gidermek için çalisan tüm ekiplerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA