Evini Sel Sulari Basan Kanser Hastasi Anne Çektigi Çileyi Anlatti

Edirne’de siddetli yagisin ardindan evi su basan 6 çocuk annesi kanser hastasi Atiye Bayrak, sürekli bu korkuyu yasadigini belirterek, yetkililerden yardim istedi.

Evini Sel Sulari Basan Kanser Hastasi Anne Çektigi Çileyi Anlatti
Edirne’de Meteoroloji Genel Müdürlügünün uyarilarinin ardindan aniden bastiran siddetli saganak yagis su baskinlarini da berberinde getirdi. Edirne’nin Dilaverbey Mahallesi’nde evi su basan 6 çocuk annesi ve kanser hastasi olan Atiye Bayrak, altyapi sorunun artik çözüm bulmasini ve sürekli su baskini korkusuyla yasadiklarini söyledi.



“Kanser hastasiyim, bu korkuyu sürekli yasiyorum”

Atiye Bayrak, her yagmur yagisinda bu durumu yasadigini belirterek, “Geçen sefer yagmur yagdiginda da bütün esyalarimiz sular altinda kamisti. Sürekli bu korkuyu yasiyoruz. Ben kanser hastasiyim, tedaviye gittigimde doktorlar ‘ne oldu sana neden durum daha kötüye gidiyor’ diye soruyor. Heyecanim bitmiyor, hep böyle korkumuz devam ediyor. Yani böyle korkumuza mi yetelim, zarar ziyana mi yetelim bilemiyorum. Bir sürü esyamiz gitti, nasil yapacagiz bu sekilde, yani Allah yardim etsin. Bir önce bu afetten kurtuluruz insallah. Gelen yagmur Allah’tandir ama bunun içinde önlem alinmasi, bir çare üretilmesi gerekmez mi diye düsünüyorum. Geçen sefer de esyalarimiz su altinda kaldigi için hepsini atmak zorunda kaldik. Yetkililer bir an önce bizi bu zarar ziyandan kurtarsin” dedi.

Kaynak: İHA