Esenler'de Kan Donduran Kaza Açiklamasi 5 Ölü, 1 Agir Yarali

Esenler TEM baglanti yolundan Edirne istikametine giden otomobil, bariyerleri asarak yan yola uçtu. Agaca çarparak duran araçta 5 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi ise agir yaralandi.

Esenler'de Kan Donduran Kaza Açiklamasi 5 Ölü, 1 Agir Yarali
Kaza, saat 02.45 siralarinda Esenler TEM Baglanti Yolu Edirne istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 0-3 TEM baglanti yolu üzerinde seyir halinde olan 31 ADU 875 plakali araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarpti. Bariyerleri asan otomobil, agaca çarparak durabildi. Çarpmanin siddetiyle 2 kisi camdan uçarak yola savruldu. 4 kisi ise otomobilde sikisti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken, yaralilarin ilk müdahalesi olay yerindeki saglik ekipleri tarafindan yapildi.

Dehsete düsüren kazada itfaiye ekipleri araçta sikisan dört kisiyi çikartma çalismalarini sürdürürken, saglik ekipleri otomobilden disariya uçan iki kisiye müdahale etti. Saglik görevlileri otomobilden uçarak yola savrulan bir kisinin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi, diger kazazede ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Itfaiye ekipleri, uzun süren çalismalar sonucunda araçta sikisan 4 kisiyi otomobilden çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Yarali 3 kisi olay yerindeki müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirilirken, araçta sikisan son vatandasin da çikarildiktan sonra hayatini kaybettigi belirlendi.

Kan donduran kazada 2 kisi olay yerinde 3 kisi ise hastanede hayatini kaybetti

Yasanan talihsiz kazada, Erdinç D., Ercüment D., Onur K., Ömer Ç., Ali A. olmak üzere toplamda 5 kisi hayatini kaybederken Samet I.’nin Ise hastanede yogun bakima alindigi ögrenildi.

Kaza yerinde hayatini kaybeden kisilerin cansiz bedenleri Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. Olay yerine gelen Olay Yeri Inceleme ekipleri de uzun süre bölgede çalisma yapti. Kaza nedeniyle trafik ekipleri otoyolda trafigin kontrollü olarak ilerlemesine müsaade etti. Bu nedenle otoyolda uzun araç kuyruklari olustu.

Kaza yapan araç çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi.

Emniyetin olayla ilgili çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA