Basbaglar Köyü Yeni Yoluna Kavusuyor

Içisleri Bakanligi Iller Idaresi Genel Müdürlügü tarafindan finanse edilen ve Il Özel Idaresi öncülügünde yüklenici firma tarafindan yapilan iyilestirme ve yol genisletme çalismalarinda sona gelindi. 20 kilometrelik yolda genisletme çalismalarinin ardindan asfaltlama çalismalari da devam ediyor.

Basbaglar Köyü Yeni Yoluna Kavusuyor
Vali Mehmet Makas, Erzincan Il Özel Idaresi Genel Sekreter Yardimcisi Salim Saltas ve beraberindeki heyet ile birlikte Kemaliye Basbaglar köyü grup köy yolunda ki asfaltlama çalismalarini yerinde inceledi.

Barasor Vadisi’ndeki birçok köyün yer aldigi 20 kilometrelik grup köy yolunun 11 kilometrelik kisminin asfaltlandigini belirten Vali Makas, kalan mesafenin de bir hafta içinde tamamlanarak ulasimin daha konforlu hale gelecegini söyledi.



Incelemeler sirasinda bölgedeki köy sakinleri ile görüsen Vali Mehmet Makas, Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile ardindan Binali Yildirim ile cep telefonu üzerinden görüntülü olarak görüsme yaparak, yapilan çalismalari gösterdi, köy sakinlerinin selamlarini iletti.
Kaynak: İHA