Içisleri Bakani Soylu'dan Bayburt Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve programlara katilmak için Bayburt’a gelen Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’yi makaminda ziyaret etti.

Içisleri Bakani Soylu'dan Bayburt Belediyesine Ziyaret
Bayburt Valiligi önünde kalabaliga hitap eden Içisleri Bakani Soylu, Bayburt Valiligi ziyaretinin ardindan Bayburt Belediyesi ziyaretiyle programina devam etti.

Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Belediye Baskan Yardimcisi Nesimuttin Selçuk ve zabita tören mangasinin kapida karsiladigi Içisleri Bakani Soylu, daha sonra baskanlik makamina geçti. Burada da belediye meclis üyeleri ve birim amirlerince karsilanan Bakan Soylu, Belediye Baskani Pekmezci’den Bayburt’ta gerçeklestirilen çalismalar ve projeler hakkinda brifing aldi.

Türkiye için Bayburt’un çok kiymetli oldugunu belirten Bakan Soylu, Belediye Baskani Pekmezci’yi hizmetlerinden ötürü tebrik ederek, çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskani Pekmezci, ziyaret anisina Içisleri Bakani Soylu’ya Dede Korkut Biblosu ve çesitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette, Içisleri Bakani Soylu’ya Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, AK Parti Bayburt Il Baskani Haci Ali Polat, MHP Bayburt Il Baskani Bekir Kasap, Aydintepe Belediye Baskani Hasim Sentürk, Gökçedere Belediye Baskani Yavuz Bakir ve Il Genel Meclisi Baskani Bülent Yardimci eslik etti.

Belediye ziyaretini tamamlayan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, AK Parti Bayburt Il Baskanligi ve Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Il Baskanligi ziyaretinin ardindan muhtarlar ve Bayburt’taki STK temsilcileriyle bir araya geldi.
Kaynak: İHA