Hisarciklioglu'na Pasinler'de Fahri Hemserilik Berati Verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi tarafindan hazirlanan ödül törenine katildi.

Hisarciklioglu'na Pasinler'de Fahri Hemserilik Berati Verildi
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligi tarafindan üyelerine düzenledigi ödül törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu’da katildi.

Düzenlenen tören saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla basladi.

Ilçe Kaymakami Emre Zeyrek ve Belediye Baskani Ahmet Dölekli tarafindan TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’na Pasinler hemserilik berati verdiler.

Törende konusma yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu, "Törene katilan bütün davetlilere tesekkür ederek basladi.

Pasinler’in (Hasankale) fahri hemserisi olmaktan büyük bir övünç duydum. Odamiza üye olup ödül alan bütün arkadaslarimi tebrik ederim. Ticaret yapan bizlerin ortak sorunlari oldugu kesin. Bizler bütün sikintilari yukariya bildiriyoruz. Insallah yakin zamanda bildirdigimiz sorunlarin çözüme kavusacagina inaniyorum. Pasinler’in yerel yöneticilerinde buradan olmasindan birlik beraberlik içerisinde olmanizdan dolayi da çok mutlu oldum. Birlik beraberlik içerisinde bütün sikintilardan kurtulacagiz. Bizler birlik beraberlik içerisinde oldugumuz sürece her zaman her türlü sikintiyi asacagiz" seklinde konustu.

Pasinler’de düzenlenen programa Pasinler Kaymakami Emre Zeyrek, Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli, Türkiye Odalar Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu, Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Kanal, Daib Baskani Ethem Tanriver, Oda Baskanlari, Siyasiler, Bürokratlar ve üyeler katildi.

Program aile fotografi çekilmesiyle bitti.
Kaynak: İHA