Bursa'da Cadde Ortasinda Akrabalarina Böyle Kursun Yagdirdi Açiklamasi 3 Yarali

Bursa’da, aralarinda daha önceden husumet bulunan akraba iki aile arasinda çikan sopali, silahli kavgada 1’i agir 3 kisi agir yaralandi. Cadde ortasinda silah ve sopalarin konustugu kavga ani olay yerinden geçen vatandaslarin kamerasina anbean yansidi.

Bursa'da Cadde Ortasinda Akrabalarina Böyle Kursun Yagdirdi Açiklamasi 3 Yarali
Olay, merkez Osmangazi ilçesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde dün gece 22.00 siralarinda yasandi.

Edinilen bilgiye göre aralarinda daha önceden husumet bulunan akrabalar Turgut Özal Caddesi’nde karsilasti. Aralarinda arazi ve miras nedeniyle anlasamayan iki akraba sokak ortasinda tartismaya basladi.

Sözlü tartisma kisa sürede yerini tasli, sopali ve silahli kavgaya birakti. Sopa ve silahlarin kullanildigi kavgada bir kisi belinden çikardigi tabanca ile akrabasi olan husumetlilerinin üzerine sokak ortasinda kursun yagdirdi. O anlar çevrede yasayan vatandaslarin kamerasina saniye saniye yansidi. Henüz kimligi belirlenemeyen süphelinin tabanca ile vurdugu Y.Y., H.A. ve M.Y. kanlar içinde yere yigildi. Yarali 3 kisi çevredekiler tarafindan özel araçla Bursa Sehir Hastanesi’ne kaldirilirken, süpheliler olay yerinden kaçti. Tedavi altina alinan yaralilardan birinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Korku dolu anlara sahit olan vatandaslar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Genis güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olay yerinde detayli incelemede bulunurken, olayla ilgili süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Bölgede yeni bir kavga ve aci olay yasanmamasi için ekiplerin bir süre nöbet tutacaklari ögrenildi. Cumhuriyet Bassavciligi da olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA