Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulundan 327 Genç Yetenek Mezun Oldu

Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulu 327 ögrencisini mezun ederek çalismalarini tamamladi. Mezun olan genç yetenekler basari belgelerini Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in elinden aldi.

Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulundan 327 Genç Yetenek Mezun Oldu
Bu yil 20 Haziran’da baslayan Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulu 327 genç yetenegi mezun ederek sona erdi. Yaz tatillerini saglikli ve eglenceli geçiren minik sporculara, koordinasyon, teknik, taktikler önce teorik olarak anlatildi. Ardindan antrenman ve maçlarla gelisimlerine katki saglandi. Yetenekli olan sporcularin lisanslari çikartilarak Sincan Belediyespor altyapisina kazandirildi. Genç sporculara katilimlarindan dolayi tek tek basari sertifikasi verildi.

Sertifika törenine Sincan Belediye Baskani Murat Ercan da katildi.

Ercan, Sincan Belediyespor’un göstermis oldugu basarili çalismalardan dolayi yönetim ve teknik kadroyu tebrik ederek, “Sincan Belediyesi olarak kültür, sanat ve sporda gençlerimize katki vermek adina elimizdeki imkanlarla en fazlasini yapma derdindeyiz, gayesindeyiz. 327 çocugumuz bu imkandan faydalandi. Her yil üstüne koyarak bu hizmeti gelistirmeye devam edecegiz. Çocuklarimizin mutlulugu, coskusu, sevinci her seye deger. Evlatlarimizi yürekten tebrik ediyor, yesil sahada daha nice basarilar diliyorum. Yolunuz, bahtiniz açik olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA