Yesilyurt'ta Sokak Konserlerine Yogun Ilgi

Yesilyurt Belediyesi ile Yesilyurt Kent Konseyi isbirligiyle Bentbasi Mahallesinde düzenlenen Yesilyurt Aksamlari Sokak Konserlerine yogun ilgi gösteren 7’den 70’e tüm vatandaslar, birbirinden güzel sarkilarla keyifli anlar yasadilar.

Yesilyurt'ta Sokak Konserlerine Yogun Ilgi
Yesilyurt’ta yaz aksamlarini hareketlendirmek ve vatandaslari farkli etkinliklerde bulusturmak amaciyla Bentbasi Mahallesindeki Sehit Necdet Oral Felek Parkinda düzenlenen Yesilyurt Aksamlari Sokak Konseri büyük ilgi gördü.

Yesilyurt Kent Konseyi Müzik Çalisma Grubunda yer alan sanatçilarin sahne aldiklari konserde birbirinden hareketli sarkilar seslendirildi. Genç sanatçilar tarafindan söylenen sarkilara eslik edip güzel ve keyifli anlar yasayan vatandaslar, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdigi önemden dolayi Yesilyurt Belediyesine tesekkürlerini sundular.

Konseri vatandaslarla birlikte takip eden Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yesilyurt’un aksamlarini Sokak Konserleriyle renklendirdiklerini söyledi.



Yesilyurt Aksamlari Sokak Konserlerine devam ettiklerini ifade eden Çinar, “ Kent Konseyimizle ortaklasa baslattigimiz Sokak Konserlerimize yaz döneminde de devam ediyoruz. Her hafta bir mahallemizde düzenledigimiz konserlerimiz ve çocuk senliklerimizle havalarin isindigi bu dönemde vatandaslarimiza moral vermeye çalisiyoruz. Yesilyurt aksamlarini kültürel ve sanatsal faaliyetlerle daha hareketli ve daha renkli hale getiriyoruz. Ilçemizde yasayan her bir hemsehrimizin mutlu ve huzurlu olmasi için bu tür aktivitelere ayri bir önem veriyoruz. Ilçemizi bir yandan fiziksel yatirimlarimizla gelecege hazirlarken diger taraftan sosyal, sanatsal, kültürel, sportif ve egitim gibi hizmetlerimizle 7’den 70’e tüm vatandaslarimizin sosyal hayatlarini daha zengin ve kaliteli hale getiriyoruz. Sokak konserlerimiz, çocuk senliklerimiz, hizmete sundugumuz yaz spor okullari ve diger sosyal sorumluluk projelerimizle birlikte yaz dönemini oldukça hareketli geçiriyoruz. Biz ne yapiyorsak tüm vatandaslarimizin ilçemizde keyifle ve mutlulukla yasamasi için yapiyoruz. Kültürel faaliyetlerimizi sürekli artirip, yeni ve farkli projelerimizle hemsehrilerimizle birlikte olmaya, Yesilyurt’umuzun güzelliklerini birlikte yasamaya ve paylasmaya devam edecegiz. Bizler Yesilyurt’umuza hizmet etmekten, hemsehrilerimizin yasam seviyelerini artiran hizmetlerden büyük bir keyif aliyoruz. Çünkü biz biriz, beraberiz ve kardesiz. Kültürel etkinliklerimizin düzenlenmesinde emek sarf eden Kent Konseyimize, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüze, Mahalle Muhtarlarimiza ve degerli sanatçilarimiz tesekkür ediyorum Tüm vatandaslarimiza keyifli ve güzel bir aksam diliyorum ” seklinde konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in ev sahipliginde gerçeklesen Yesilyurt Aksamlari Sokak Konserine, Yesilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcilari, Yesilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ercan, Bentbasi Mahallesi Muhtari Yakup Korkmaz, Melekbaba Mahallesi Muhtari Ali Demir, Çavusoglu Mahallesi Muhtari Mürteza Ede, Çarmuzu Mahallesi Muhtari Ali Berktas, Salköprü Mahallesi Muhtari Mehmet Dönmez ile mahalle sakinleri katildi.

Kaynak: İHA