Kocasinan'da Çocuk Olmanin Tadi Bir Baska

Kocasinan Belediyesi tarafindan Argincik Kayabasi Mahallesi’nde gerçeklestirilen Sokak Oyunlari Senligi’ne, engel tanimadan oyunlara katilan 10 yasindaki Muhammed Ali Agca damga vurdu. Özel çocugun etkinlikte diger çocuklarla birlikte eglencelere katilmasi, oyun oynamanin bir engeli olmadigini, Kocasinan Belediyesi araciligiyla göstermis oldu.

Kocasinan'da Çocuk Olmanin Tadi Bir Baska
Sokak Oyunlari Senliklerini bu sefer Argincik Kayabasi Mahallesi’nde gerçeklestiren Kocasinan Belediyesi, 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürdü. Özellikle özel bir çocugun etkinlikte diger çocuklarla birlikte eglencelere katilmasi, oyun oynamanin bir engeli olmadigini gösterdi. Oyun halkasinin ortasinda yer alan küçük çocugun gözlerindeki mutluluk, etkinlige katilanlarin da mutluluguna sebep oldu.

Sosyal sorumluluk projeleriyle örnek çalismalari hayata geçiren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, egitimden sanata spordan kültüre hayatin her alaninda çocuklara yönelik çalismalar yürüttüklerini belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak sosyal desteklerle yetiskin-çocuk, yasli-genç, kadin-erkek herkes için hizmet üretip, herkesin baskani olmak adina gayret ettiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA