Canik Belediyesi Mobil Uygulama Yayinda

Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile vatandaslar tüm islemlerini kolaylikla gerçeklestirebilecek.

Canik Belediyesi Mobil Uygulama Yayinda
Canik Belediyesi vatandaslarin belediye hizmetlerini tek bir platform üzerinden gerçeklestirebilecegi mobil uygulamayi hayata geçirdi. Canik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile vatandaslar akilli telefonlar üzerinden belediye hizmetlerini kolaylikla gerçeklestirebilecek.

Tüm islemler tek uygulamada

Vatandaslarin belediye hizmetlerini tek bir platform üzerinden kolaylikla gerçeklestirmelerine imkân saglayan Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile E-Devlet üzerinden borç ödeme, tahakkuk bilgileri sorgulama ve ödeme, arsa metrekare birim degeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama ve sicil bilgileri sorgulama gibi birçok islem kolaylikla yapilabiliyor.

“Vatandaslarimiz islemlerini kolaylikla gerçeklestirebilecek”

Mobil uygulama ile belediye hizmetlerini tek bir çati altinda toplandigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Hayata geçirdigimiz Canik Belediyesi Mobil Uygulama ile belediyemiz hizmetlerini tek çati altinda bir araya getirdik. Mobil uygulamamiz ile vatandaslarimiz ödeme ve sorgulama islemlerini akilli telefonlarindan kolaylikla gerçeklestirebilecek. Vatandaslarimiza etkin, kesintisiz ve hizli hizmet vermek için çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA