Milas OSB'de Ilk Sanayi Tesisinin Yapi Ruhsati Verildi

Milas OSB’de ilk yapi ruhsati Milas Kaymakamligi’nda düzenlenen törenle hak sahibi firmaya verildi. Ruhsat, Milas Kaymakami ve OSB Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Ünver Böke tarafindan firma yetkilisi Harun Aykal’a teslim edildi. Aykal, kendilerine tahsisi yapilan sanayi parselinde hafriyat çalismalarinin on gün içinde bitecegini ve Milas OSB’de ilk fabrika temelini kendilerinin atacagini bildirdi.

Milas OSB'de Ilk Sanayi Tesisinin Yapi Ruhsati Verildi
Milas OSB’de ilk yapi ruhsati Milas Kaymakamligi’nda düzenlenen törenle hak sahibi firmaya verildi.

Milas Kaymakami ve OSB Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Ünver Böke, Milas Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Resit Özer, Mugla Sanayi ve Teknoloji Il Müdürü Muzaffer Akgül ile OSB yetkililerinin katildigi törende OSB’de ilk yapi ruhsati, Bodrum Ambalaj Tur. Ins. Geri Dönüsüm Mad. San. ve Tic. Ltd. Sti yetkilisi Harun Aykal’a teslim edildi. Kaymakam ve OSB Yönetim Kurul Baskani Mustafa Ünver Böke, firma temsilcisi Harun Aykal’i ilk yapi ruhsatini alan firma olmalari nedeniyle kutladi ve hayirli olsun dileginde bulundu.

Milas OSB’de ilk yapi ruhsati alan firma olmanin gururunu yasadiklarini belirten firma yetkilisi Harun Aykal “Aslinda arazi yapisi nedeniyle en zor parsel bize düsmüstü. Buna ragmen yilmadik ve ilk yapi ruhsatini biz aldik. Su anda parselimizde hafriyat çalismalari devam ediyor. Yaklasik 10 gün içinde fabrikamizin temelini atacagimizi umuyoruz” diyerek OSB yöneticilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA