Mardin'de Duvar Çöktü, Iki Araçta Maddi Hasar Meydana Geldi

Mardin’in Midyat ilçesinde kepçenin avluda çalistigi sirada duvarin çökmesi sonucu iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Mardin'de Duvar Çöktü, Iki Araçta Maddi Hasar Meydana Geldi
Alinan bilgilere göre, dün Midyat ilçesi Gölcük Mahallesinde bir evin avlusunda kepçe çalisma yaptigi sirada avlunun dis duvari çöktü. 112 Acil Çagri Merkezine yapilan ihbar üzerine olay yerine tedbir amaçli saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Mardin’den AFAD ekipleri yönlendirilerek akustik böcek dinleme cihazlari ile enkazin altinda herhangi bir canli olup olmadigini kontrol edildi. Herhangi bir canli belirtisi ses alinmamasinin üzerine olay yerindeki enkaz temizlenmeye baslandi. Olayda herhangi bir can kaybi ve yaralanma olmazken iki araçta maddi hasra meydana geldi.

Mahalle Muhtari Murat Basar, Gölcük Mahallesi 432. Sokak’ta bir evin onarimi oldugunu ve kepçenin çalismasi sirasinda avlu duvarinin çöktügünü söyledi.

Basar, "2-3 araç zarar görmüs. Vatandaslar, araçlarinin duvarin arkasindaki gölgeye birakmislar. Su anda 112 Acil Saglik ve polis ekiplerimiz burada. Allah’a sükür su anda insanlara zarar vermemis, sadece araçlar gölgede oldugu için araçlar zarar görmüs’’ dedi.

Kaynak: İHA