Kadiköy'de Cinayet Açiklamasi Kafede Tartistigi Esini Öldürüp Olay Yerinden Kaçti

Kadiköy’de bir kafede isletme sahibi olan sahis tartistigi esini tabancayla 5 el ates ederek öldürdü. Cinayeti isleyen kisi olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili inceleme baslatti.

Kadiköy'de Cinayet Açiklamasi Kafede Tartistigi Esini Öldürüp Olay Yerinden Kaçti
Olay, Kadiköy Osmanaga Mahallesi Süleyman Pasa Sokak üzerinde bulunan bir kafede gece 01.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe isletmecisi olan 65 yaslarindaki bir sahis, henüz bilinmeyen bir nedenle kafede bulunan karisi M.A ile tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede alevlendi. Kafe sahibi, tartistigi karisi M.A’yi 5 el ates ederek agir yaraladi. Karisini vuran sahis olay yerinden kaçarken agir yaralanan kadin ambulans ile hastaneye kaldirildi. Hastaneye kaldirilan kadin tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme baslatti.

“Burada çalisan arkadas tam polisi arayacagi sirada isletme sahibi esini vurmus”

Derin Çinar Eke, “Biz kösede oturuyorduk, sonra kalktik buraya gelecektik. Tam gelirken silah sesi duyduk, ne oluyor derken insanlar kaçmaya basladi.

Bazi insanlar mekanlara girerken bazilari kaçti. Burada çalisan arkadaslar söyledi, isletme sahibi karisini vurmus. Burada garson olan arkadasim var, tartisma çiktiginda abi polisi mi arasak dedigi sirada isletme sahibi karisini vurmus” dedi.

Kaynak: İHA