Izmir'de Damat Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Izmir’in Gaziemir ilçesinde esinin ailesiyle tartisan damat, kayinpederini biçakladi, esinin annesini ve kardesini av tüfegiyle öldürdü. Olayda agir yaralanan kayinpeder ise hastanede yasam mücadelesi veriyor.

Izmir'de Damat Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, dün 21.35 siralarinda Gaziemir ilçesi Menderes Mahallesi 1151 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre Remzi Vatansever’in (56) torunlari disarda oyun oynarken, damatlari S.A.G. tarafindan çok ses yapiyorlar gerekçesiyle darp edildi. Torunlarinin darp edildigini gören Remzi Vatansever, bahçeye indi ve daha önceden aralarinda husumet oldugu öne sürülen damadi S.A.G. ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi ile S.A.G., dede Remzi Vatansever’i biçakladi. Kanlar içinde yerde yatan Remzi Vatansever’i gören, esi Fikriye Vatansever (54) ve Hollanda’dan dügüne geldigi ögrenilen ogullari Saban Vatansever (34) yardimina kostu. Cinnet geçiren damat S.A.G., eve giderek av tüfegini aldi. Olay yerine av tüfegiyle geri dönen S.A.G., Saban Vatansever ve Fikriye Vatansevere ates açti. Ates seslerini duyan çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, Saglik ekiplerinin yapmis oldugu kontrollerde Fikriye Vatansever ve Saban Vatansever’in hayatini kaybettigi belirlendi. Damadi ve enistesi tarafindan av tüfegiyle vurularak hayatlarini kaybeden Fikriye Vatansever ve Saban Vatansever’in cansiz bedenleri savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Hastanede yasam mücadelesi veriyor

Öte yandan, saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde durumu agir oldugu belirlenen Remzi Vatansever, ambulans ile Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu agir olan Vatansever’in tedavi altina alindigi ve yasam mücadelesini sürdürdügü ögrenildi.

Evinde beklerken yakalandi

Olayin ardindan suç aletiyle birlikte eve çikan damat S.A.G., suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltina alindi. Esinin ailesini öldüren S.A.G., saglik kontrollerinin ardindan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi’ne götürüldügü ögrenildi.
Kaynak: İHA