Emniyet Seridinde Durup Yüzünü Yikarken, Ölüme Yakalandi

Izmir’in Urla ilçesinde çevreyolunun emniyet seridinde yüzünü yikayan bir sürücüye, baska bir araç çarparak kaçti. Metrelerce sürüklenen sürücü olay yerinde hayatini kaybederken, talihsiz genci ölüme sürükleyen aracin sürücüsü her yerde araniyor.



Kaza saat 02.30 siralarinda, Izmir Çesme Otoyolu Karaburun Kavsagi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çesme’den Izmir istikametine seyir halinde olan Necip Ufuk Bögür (25) idaresindeki araç, emniyet seridine girerek durdu. Bu esnada sürücü yüzünü yikarken, plakasinin henüz tespit edilemedigi baska bir araç, emniyet seridindeki araca ve sürücüsü Bögür’e çarpti. Gri renkli oldugu ögrenilen otomobil kaza yerinden kaçarken kazayi görenlerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Metrelerce sürüklenen genç, hayatini kaybetti

Polis ekipleri tarafindan yolda güvenlik önlemleri alinirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede, kazanin etkisiyle metrelerce savrulan araç sürücüsü Necip Ufuk Bögür’ün hayatini kaybettigi belirleni. Talihsiz gencin cansiz bedeni savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Necip Ufuk Bögür’ün ölümüne neden olan araç sürücüsünü yakalama çalismalarinin sürdügü ögrenilirken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA