Ankara'da Komsularina Siddet Uyguladigi Iddia Edilen Kadin Mahalleden Güçlükle Çikarildi

Ankara’nin Sincan ilçesinde komsularina sürekli sözlü ve fiziksel siddet uyguladigi iddia edilen kadin mahalliyi ayaga kaldirdi. Kadin, polis ekiplerince güçlükle mahalleden çikarildi.

Ankara'da Komsularina Siddet Uyguladigi Iddia Edilen Kadin Mahalleden Güçlükle Çikarildi
Aksam saatlerinde Sincan Ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi Kayi Caddesi’nde bulunan bir sitede, iddiaya göre komsularina sürekli sözlü ve fiziksel siddet uygulayan S.T. mahalle sakinlerini ayaga kaldirdi. Kizgin kalabaligin büyümesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Birçok kez siddete ugradiklarini söyleyen site sakinleri bu durumun sürekli yasanmasindan sikayetçi olduklarini ifade etti.

S.T.’nin yoldan geçen arabalara ile parkta oynayan çocuklara sürekli tas attigini ve hakaret ettigini söyleyen mahalleli yetkililerden yardim istedi.

“Kovaya doldurdugu taslari camdan atiyor”

S.T.’nin oglunun kafasina birçok sise attigini belirten Ayse Samur, “14 yildir biz buradayiz. Bize yapmadigi yok. Komsularimizi çocuklarimi kocalarimiz tahrik ediyor. Sürekli laf atiyor ve hakaret ediyor. Kovaya doldurdugu taslari camdan atiyor” dedi.

“Çocuklarimiz parkta oynamiyor”

Site sakinlerinden Ferhan Özdemir ise “Çocuklarimiz parkta oynamiyor.Arabalarimizi ve bizlere sürekli tasliyor. Sitede ne kadar oturan varsa herkes sikayetçi. Kadinin 150 200 tane dosyasi var. Hiçbir sekilde çözüm bulamiyoruz. Defalarca sikayet ettik” ifadelerini kullandi.

Güçlükle mahalleden çikarilan S.T.’nin polis merkezine götürülmesinin ardindan öfkeli kalabalik olaysiz bir sekilde dagildi.
Kaynak: İHA