Kesan'da Huzur Ve Güven Uygulamasinda Aranan 5 Kisi Yakalandi
Edirne’nin Kesan ilçesinde yapilan huzur ve güven uygulamasinda aranmasi olan 5 kisi yakalandi. Trafik denetimlerinde 10 bin liranin üzerinde ceza kesildi.

Çalismalar kapsaminda 894 kisinin GBT sorgusu yapildi.
Kiraathane, park, internet kafe gibi çesitli alanlarda yapilan denetimlerde, kisiyi hürriyetinden yoksun birakma suçundan aranasi olan E.E., hirsizlik suçunda aranan B.A. ve Ü.G. ile uyusturucu madde ve hirsizlik suçundan aranan M.E. fuhusa tesvik ve araci olmak suçundan aranan C.Ç. isimli toplamda 5 kisi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Ayni zamanda Ü.D. isimli bir kisiye yapilan üst aramasi sirasinda da 7 adet kilitli poset içerisinde toplamda 4.46 gram eroin madde ele geçirildi. Ilgili birime teslim edilen sahsin, yoklama kaçagi da oldugu ortaya çikti.
Huzur ve güven uygulamalari trafik denetimleri ile devam etti.
251 aracin sorgulandigi çalismalarda, 9 araç sürücüsü ve sahibine toplamda 10 bin 795 lira para cezasi kesildi. 3 araç trafikten men edildi.
