Seydikemer Müftülügü Protokolü Bir Araya Getirdi

Seydikemer Müftülügü öncülügünde Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü, Seydikemer Orman Isletme Müdürlügü ve hayirseverlerin destegiyle piknik etkinligi düzenlendi.

Seydikemer Müftülügü Protokolü Bir Araya Getirdi


Seydikemer Tavsanbelen Mesire alaninda Seydikemer Müftüsü Orhan Turan’in ev sahipliginde düzenlenen etkinlige Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Kaynak, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Engin Marasli, Orman Isletme Müdürü Turan Çignakli, yaz kuran kursu ögrencileri ve veliler katildi.

Asure ikraminin da yapildigi etkinlik yogun ilgi gördü.

Dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi

Birlik ve beraberligin ön planda oldugu etkinlikte ögrenciler unutulmaya yüz tutmus oyunlari oynayarak doyasiya eglendiler. Oyunlarda derece yapan ögrenciler ödüllerini protokol tarafindan verilirken Seydikemer Belediye Baskani Yakup Otgöz etkinligi düzenleyenlere ve destek olanlara tesekkür etti. Bu tarz etkinliklerin Seydikemer’deki birlik ve beraberligi güçlendirdigine deginen Baskan Otgöz, “Biz birlikteligin en güzel örnegini bugün görmüs olduk. Müftülügümüzün öncülügünde düzenlenen bu etkinlige Belediyemiz, Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü ve Ilçe Orman Isletme Müdürlügü destek oldu. Destek veren herkesten Allah razi olsun” diyerek kaynasmaya vesile olan bu tür aktivitelerin sik sik düzenlenmesini istedi.
Kaynak: İHA