Önce Nikah Kiydilar, Ardindan Kosarak Haber Yapmaya Gittiler

Erzurum’da gazeteci çift nikahlari sonrasi gelen asayis haberiyle nikah salonundan ayrilarak haber yapmak için olay yerine gitti. Itfaiye ekiplerinin olay yerinde Ihlas Haber Ajansi Haber Müdürü Özge Bozo ve Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Çagri Korkmaz’i çiçekle karsilayip tebrik etmesi ise duygulandiran görüntüler ortaya çikartti.

Önce Nikah Kiydilar, Ardindan Kosarak Haber Yapmaya Gittiler
Erzurum Ihlas Haber Ajansi Haber Müdürü Özge Bozo ve Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Çagri Korkmaz, Yakutiye Belediye Baskani Mahmut Uçar’in kiydigi nikahla evlendi. Nikahin sahitleri ise AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir ile Erzurum Ihlas Haber Ajansi Bölge Müdürü Ayhan Türkez oldu. Erzurum basininin diger mensuplari da nikahta yer aldi.

Yakutiye Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçeklesen merasimde konusan Milletvekili Ibrahim Aydemir, 10 Agustos tarihinin önemli bir gün oldugunu belirterek, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 10 Agustos’ta cumhurbaskani oldugunu ve ayriyeten bu tarihte Abdülhamid Han gemisinin denizlere açildigini ifade etti.

Gazeteci çifte mutluluklar dileyen Yakutiye Belediye Baskani Mahmut Uçar da, Cumhurbaskani Erdogan’in üç çocuk istegini dile getirerek, nikahini kiydigi çiftlere mutluluklar diledi.

Gazeteci çift nikahin ardindan gelen bir asayis bilgisi dogrultusunda nikah salonundan ayrilarak olay yerine gitti. Olay yerinde ise çifti itfaiye ekipleri çiçekle karsilayarak tebrik etti. Çift, kendileri için hazirlanan sürprizden dolayi çok mutlu olduklarini ifade etti.



“Yüzügümü sag parmaktan sol parmaga geçiremeden habere gittik”

Kendilerine hazirlanan sürprizi ögrenince çok mutlu olduklarini belirten Çagri Korkmaz, “Bugün nikahim oldu ve nikahin hemen sonrasinda bize asayis bilgisi geldi. Bir binanin 5’nci katinda bir çocugun evin içinde mahsur kaldigi söylendi. Annesi de anahtari evin içinde unutmus denildi. Daha sonra eve geldiginde de evin içerisine giremiyor ve çocukta evde mahsur kaliyor. Nikahin hemen sonrasinda da biz de bunu haber yapmak için direkt buraya geldik. Yüzügümü de sag parmagimdan sol parmagima takamadan habere gelmis oldum. Bunun da itfaiye ekipleri tarafindan bize yapilmis bir sürpriz oldugunu ögrenince çok güzel anlar yasadim. Itfaiye ekipleri bizi burada çiçekle karsiladilar” dedi.



“Dogru düzgün nikah fotografi çekilemeden asayis haberine geldik”

Hangi sartlarda olursa olsun habere gittiklerini söyleyen Özge Bozo da, “Bugün nikahimiz oldu Yakutiye Belediyesinde ve evet der demez asayis haberine çikmak zorunda kaldik. Gazeteci oldugumuz için sürekli hazir halde bekliyoruz. Ne olursa, hangi sartlarda olursa olsun kosup geliyoruz. Nikahtan sonra bir asayis haberine geldik. Bir bebegin evde kilitli kaldigini bize söylediler. Itfaiye ekiplerinin onu kurtarmasini haberlestirmek için olay yerine geldik. Itfaiye ekiplerinin kurtarma çalismalarini çektik. Binanin içine girip 5’nci kata çiktigimizda evin kapisini çaldik ve itfaiye ekipleri kapiyi açarak bizi çiçekle karsiladilar. Nikahimiz oldugu için böyle bir sürpriz hazirlamislar. Daha dogru düzgün nikah fotografi bile çekilemeden buraya asayis haberine kosup geldik” diye konustu.

Kaynak: İHA