Mersin'de Çocuklara Çikolatali Cupcake Ve Limonata Dagitiliyor

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanliginca, 4 merkez ilçede yasayan çocuklara ’Vahap Amca ile Tatli Günler’ projesinin 2. asamasi çerçevesinde çikolatali cupcake ve limonata dagitildigi bildirildi.

Mersin'de Çocuklara Çikolatali Cupcake Ve Limonata Dagitiliyor
Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi bünyesinde görev yapan pasta sefi Canan Barisoglu tarafindan belediyeye ait imalathanede üretilen cupcakeler, yine belediyeye ait ashanede paketlenerek, ekipler tarafindan basta dezavantajli çocuklar olmak üzere İçel’deki tüm çocuklara dagitiliyor.

Geçtigimiz yaz limonlu dondurma dagitimi yaparak çocuklari mutlu eden ekipler, bu sene ise cupcake ve limonata dagitimi gerçeklestiriyor. Çocuklarin yogun ilgi gösterdigi çalisma hakkinda bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Çocuk Gelisimcisi Gülçin Atar, “İçel Büyüksehir Belediyesi olarak çocuklarimizi gülümsetmeye, onlarin mutluluklarina katki saglamaya çalisiyoruz. Bu anlamda daha önce limonlu dondurma dagitim projemiz olmustu. Simdi ise cupcake ve limonata dagitimimiz var. Çocuklarimiz mutlu oluyor, biz de mutlu oluyoruz. Projemiz çerçevesinde çocuklarimiza cupcake dagitmaya yaz boyunca devam ederek, onlarin mutluluklarina ortak olacagiz” dedi.



Öte yandan Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde, ’Büyüksehirden buz gibi L vitamini’ sloganiyla el yapimi buz gibi limonata dagitimlari da basladi.

Çogunlukla beden gücü ile çalisan vatandaslarin yogun oldugu bölgelerde dagitilan lezzetli, saglikli ve katkisiz limonatalar, sicak yaz günlerinde emekçilerin içini serinletiyor. Dagitimlar hafta içi her gün Tarsus ve 4 merkez ilçenin belirlenen bir noktasinda gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA