Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu

Kayseri Il Jandarma Komutanliginca yapilan çalismalarda çesitli miktarlarda uyusturucu madde ele geçirilirken, 2 kisi gözaltina alindi.

Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu
Edinilen bilgiye göre; Il Jandarma Komutanliginca uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan sahislarin yakalanmasina yönelik yapilan istihbari çalismalar sonucunda; Kocasinan Ilçesi Argincik Mahallesinde B.E. ve Melikgazi Ilçesi Kazim Karabekir Mahallesinde I.A.’nin ikametlerinde arama yapildi. B.E.’nin üst aramasinda kasik bölgesine saklanmis sekilde yaklasik 40 gram uyusturucu madde ele geçirildi. Süphelilerin evinde yapilan aramada ise televizyon ünitesi altina zulalanmis sekilde yaklasik 13 gram uyusturucu madde, 1 adet uyusturucu madde kullanma aparati ve 1 adet ruhsatsiz tabanca ele geçirilerek el konuldu. Cumhuriyet savcisinin talimati ile iki süpheli gözaltina alindi.

Kayseri Il Jandarma Komutanliginca, bölgenin huzur ve güvenligini saglamaya yönelik yapilan operasyonlarin, yine halkin destegi ile daha da güçlü ve kararli bir sekilde araliksiz olarak devam ettirilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA