Çocuklarini Kebapçiya Birakip Ortadan Kayboldu

Adana’da bir kadin, yaslari 6-12 arasindaki 3 çocugunu daha önce çalistigi kebapçi dükkanina birakip ‘Sizi 10 gün sonra alacagim’ diyerek ortadan kayboldu. Kebapçi, çocuklarin babasina ulasamayinca durumu polis bildirdi. Gözü yasli çocuklar, polis merkezine götürüldü.

Çocuklarini Kebapçiya Birakip Ortadan Kayboldu
Nurcan Kaymaz (30) ve Sabahattin Darende (32) çifti, 6 sene önce ayrildi. Çiftin bu evlilikten olan Doga (12), Yasin (10) ve Elif (7) isimli çocuklarinin velayeti ise anne Nurcan’a verildi.

Anne Nurcan, sabah saatlerinde ise 3 çocugunu merkez Seyhan ilçesine bagli Kibris Caddesinde Saban Erkek’e ait eskiden çalistigi kebapçi dükkanina götürdü. Anne Kaymaz, çocuklarina ise ‘Sizi 10 gün sonra alacagim. İçel’e gidiyorum’ diyerek ortadan kayboldu.

Kebapçi polise ihbar etti

Çocuklarin babasini arayan ancak ulasamayan Saban Erkek, çocuklarin durumuna üzülüp polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, çocuklarin bilgilerini alip anne ve babalarina ulasmaya çalisti. Çocuklarin ebeveynlerine ulasamayan ekipler, çocuklari polis merkezine götürdü.

Çocuklar araçlara binerken agladi

Çocuklarin ekip araçlarina binerken aglamalari ise yürekleri dagladi.

Kebapçi Saban Erkek, gazetecilere yaptigi açiklamada, “Bu çocuklarin anne ve babalari ayrilmis. Çocuklar annelerinde kaliyor. Çocuklari bugün benim yanima birakti, çekip gitti. ‘Çocuklari babalarina birak’ dedi ancak babalari da telefonlari açmiyor. Ben de en son polise haber verdim. Babalarina ulasamadim. Anneleri de aradim onun da telefonu kapali. Anne İçel’e gittim diyor ama tam bilmiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA