ADÜ Rektörü Aldemir, Türk Veteriner Hekimleri Birligi Konseyi Baskani Eroglu'nu Agirladi

Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu ve beraberindeki heyet Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makaminda ziyaret etti.

ADÜ Rektörü Aldemir, Türk Veteriner Hekimleri Birligi Konseyi Baskani Eroglu'nu Agirladi


Ziyarette; Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi 2. Baskani Haluk Askaroglu, Aydin Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Cemil Sahin ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu. Ziyaretten dolayi memnuniyet duydugunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Veteriner Fakültesi’nin dünyada 154. sirada yer aldigini bunun ADÜ ve bölge için gurur kaynagi oldugunu ifade etti.



Misafirperverligi için ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tesekkür eden Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu, meslek örgütü ve ADÜ is birligi içerisinde yürütebilecek çalismalarin önemine dikkat çekti. Veteriner Hekimligin pandemiyle birlikte saglik açisindan ne kadar kiymetli oldugu ile ilgili farkindaligin arttigini, ayrica toplum, gida ve çevre sagligi için çok önemli bir görevi yerine getirdiginin de vurgulandigi ziyaret, karsilikli iyi dileklerin sunulmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA