Sincan'da Cadde Ve Sokaklar Sicak Asfaltla Kaplaniyor

Sincan Belediyesi tarafindan mayis, haziran ve temmuz ayini kapsayan 3 aylik dönemde Sincan’in cadde ve sokaklarina 18 bin ton asfalt atildi.

Sincan'da Cadde Ve Sokaklar Sicak Asfaltla Kaplaniyor
Sincan Belediyesi, bozulan yollarin onarilmasi, yama ve asfalt serim çalismalarini hizla sürdürüyor. Sincan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, tespit edilen bozuk ve yipranmis yollarin bakim onarim çalismalarini gece gündüz demeden gerçeklestiriyor. Son 3 aylik dönemde yama ve serim olmak üzere toplamda 18 bin ton asfalt atildi.

Sincan’da ihtiyaç duyulan sokaklara sicak asfalt serimi ve yama yapilan mahalleler ise söyle: 29 Ekim Mahallesi, Ertugrul Gazi Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Gökçek Mahallesi, Malazgirt Mahallesi, Menderes Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Osmanli Mahallesi, Pinarbasi Mahallesi, Saraycik Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Tandogan Mahallesi, Törekent Mahallesi.

Belirlenen program dahilinde düzenlenen çalismalarda, zamanla asinan ve bozulan sokaklarin asfaltlari ekipler tarafindan yenileniyor ve yapilan sicak asfalt serimi sayesinde Sincan’da mahalleler daha modern bir görünüme kavusuyor.

Sincan Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin asfaltlama ve onarim çalismalari hiz kesmeden devam edecek.
Kaynak: İHA