Esenyurt'ta Haraç Vermeyen Dönerciye Ikinci Saldiri

Esenyurt’ta geçtigimiz günlerde haraç vermedigi için dönerci dükkani kursunlanan esnaf, yine kursunlarin hedefi oldu. Gece saatlerinde motosiklet ile gelen iki saldirgan, 7 el ates edip olay yerinden kaçtilar. Yasananlar karsisinda sok olan anne, "Bu kaçinci illa ölmememiz mi? gerekiyor" diyerek tepki gösterdi. Silahli saldiri ani güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Esenyurt'ta Haraç Vermeyen Dönerciye Ikinci Saldiri
Olay dün gece 00:30 siralarinda Esenyurt Büyükayazma caddesi üzerinde bulunan dönercide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet ile gelen iki saldirgan dönerciye 7 el ates ederek olay yerinden uzaklasti. Silah seslerine uyanan vatandaslar önce polise daha sonra is yeri sahibine haber verdiler. Olay yerine gelen aile, daha öncede kursunlanan is yerlerini o halde görünce sok oldu. Kepengi delen kursunlar dükkan içerisinde bulunan esyalara zarar verdigi görüldü.



Önce is yeri sonra oglu vurulmustu

Yaklasik 20 gündür süre gelen olaylar zincirinde haraç vermedikleri is yeri kursunlanan ailenin geçtigimiz günlerde ogullari da motosikletli saldirganlarin hedefi olmustu. Bacagindan vurulan ogullarinin saglik durumu iyiye giderken dün gece saatlerinde yine is yerleri kursunlandi. Önceki olaylarla ilgili 2 sahis dün yakalanarak adliyeye sevk edilmis 1’i tutuklanmisti.

"Birimizin ölmesi mi gerekiyor?"

Is yeri sahibi kursunlanan Melahat Ekincioglu yasadiklarini anlatti. Ekincioglu," Biz eve gideli bir saat olmustu. Komsum aradi, "Abla sizin dükkani yine taradilar" dedi.

Yine maskeli, motorlu iki sahis. Daha önce dükkani kursunladilar, oglumu vurdular simdi tekrar dükkani kursunluyorlar. Bizim ne yapmamamiz lazim?, illa birimizin ölmesi mi gerekiyor? Haberlerde çete çökertildi dediler kurtulduk dedik ancak fazla sevinmeyin dediler. Bu isin çözülmesini istiyorum"
Kaynak: İHA