MHP Genel Baskani Bahçeli'den TBB'ye Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, Kurban Bayrami nedeniyle MHP’nin kurucu genel baskani Alparslan Türkes’in kabrini ziyaret etti. Bahçeli, “Tabipler Birligi kapatilmalidir” dedi.

MHP Genel Baskani Bahçeli'den TBB'ye Tepki
Bahçeli, bayram namazinin ardindan Alparslan Türkes’in Bestepe’de bulunan kabrini ziyaret etti. Burada kendisini karsilayan partililerle tek tek bayramlasan Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra Türkes’in kabri basina geldi. Kur’an-i Kerim okunmasinin ardindan Bahçeli, Türkes’in kabrine kirmizi karanfiller birakti, bakir bir ibrikle kabri suladi.

Bahçeli, "Bayramlar toplumsal barisi huzuru kardesligin yayilmasinda mevsimlenmesinde önemli firsatlardir. Bunu degerlendirebilen toplumlar gelecege daha umutla bakmaktadirlar. Bugün gelismislik seviyesi ne olursa olsun yeryüzünde ülkelerin büyük bir çogunlugunda toplumsal çalkanti siddet çatisma kamplasma ve kavga görülmektedir. En son olarak Ingiltere’de Arnavutluk da, Türk Devlet Teskilatlarinin bazilarinda görüyoruz. Türkiye’de geçmisten bu yana bayram olsun farkli günler olsun birileri bazi gruplar açisindan hiç fark etmeksizin bir toplumsal gerilim, kamplasma ve çatisma ortaya koymaya gayret göstermektedir. En son olarak bir doktor kardesimizin hakki rahmetine kavusmasi bir cinayet muhatap olmasiyla hayatini kaybetmesi sonucunda millet olarak büyük bir üzüntü içerisinde olmamiz gerekirken her alandaki siddeti topluca nasil kinayacagimizi nasil asacagimizi baris ve huzura nasil kavusacagimizi ortaya koymamiz gerekirken bazi sözde meslek gruplari toplumsal kargasa olusturmak siyasilesmek ve siyasal iktidari istifa davet edecek kadarda küstah. Bir zillet ittifakinin yandaslari gibi hareket etme gafletine düsmüslerdir. Bunlar ülkemizin yararli davranislar degildir. Ülkemizin halen terörle mücadelede sehitlerimiz varken terörle mücadele üstün bir basarinin isaretleri görülürken Türkiye’de siddetten yararlanarak kadina siddet, meslek kuruluslarina siddeti bilip bunlarla ilgili toplumsal degerlendirmelere, siddeti nasil önlememiz gerektigi konusunda milletimizi aydinlatma ve onlari bir huzura davet etme çabalari varken Türkiye’nin her tarafindan 50-60 geçmeyen doktoruyla gösterilere bu arada da polis kardeslerimize de çatisamaya tercih edecek ve onlara hakaret edecek duruma düsmeye kimsenin hakki yoktur. Bir meslek grubunu savunurken Türkiye’nin güvenlik kuruluslarini muhatap alarak onlara hasimlik yapmak hiç kimseye inandirici gelmez. Kimseyi samimi olarak ortaya koymaz.

Cumhurbaskanligi hükümet sisteminin 5’inci yilindayiz. Muhtemelen 18 Haziran 2023’te bir genel seçimde Türkiye’ de gerçeklesecegi için her seyi milletimizin yapmayi arzulamayi düsünmeliyiz. Siyasete alet olmus kuruluslarla bir yer varmak mümkün degildir. Tabipler birligi kapatilmalidir. Hekim kardeslerim kendi kuruluslarina yeniden sahiplenmeli yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç doktor kilikli anarsik insanlardan meslegi kurtarmak lazim. Türk ismini tasiyan Türk’e düsman olur mu ?" dedi.

Kaynak: İHA