Edirne'de Otomobil Çocuga Çarpip Kaçti

Edirne’de babasiyla birlikte yaya geçidinden karsiya geçen bir çocuk otomobilin çarpmasi sonucu yaralanirken, sürücü olay yerinden kaçti.

Edirne'de Otomobil Çocuga Çarpip Kaçti
Edinilen bilgiye göre kaza, Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Babasiyla birlikte yaya yolundan karsiya geçmeye çalisan kiz çocuguna otomobil çarpti. Çarpmanin etkisiyle yola savrulan kiz çocugu yaralandi. Kaza sonrasi çevredeki vatandaslarin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 saglik ekibi sevk edildi. Yarali çocuga olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirildi. Otomobil sürücüsü ise bir süre durduktan sonra kiz çocugunun babasi ve çevredeki vatandaslarin tepki göstermesiyle olay yerinden kaçti.

Kazayi gören vatandaslardan Gökhan Ispir, çocugun babasinin ellini bir anda biraktigini belirterek, “Karsidan karsiya geçerken çocuga çarpan sürücü bir süre durduktan sonra kaçip gitti. Burada biraz bekledikten sonra çevredekilerin tepkisi üzerine korkup, kaçip gitti. Çocuga saglik ekipleri müdahale etti. Daha sonra ambulansla hastaneye götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA