Bayburt Belediyesi Mezarliklari Bayram Için Temizledi

Bayburt Belediyesi, Kurban Bayrami dolayisiyla mezarliklarda temizlik, bakim ve düzenleme çalismalari gerçeklestirdi.

Bayburt Belediyesi Mezarliklari Bayram Için Temizledi
Bayburt Belediyesi Muhtarliklar Müdürlügüne bagli ekiplerce mezarlik içlerindeki yabani otlar temizlenirken, çöpler de birer birer toplandi. Ekipler, mezarliklarda gerçeklestirilen çalismalarla vatandaslarin mezarlik ziyaretlerini daha iyi bir ortamda gerçeklestirilmesi için çaba sarf ederek, temizlik çalismalarini titizlikle sürdürdü. Öte yandan Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, yürütülen temizlik çalismalari hakkinda bilgiler vererek, Bayburt Belediyesinin bayram için çalismalarini bu sekilde titizlikle yaptigini, vatandasa hizmet etmek için yogun mesai içeresinde olduklarini bildirdi. Pekmezci, Muhtarlik Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü ve Temizlik Isleri Müdürlügünün siki bir çalisma içerisinde olduklarini dile getirerek, "Yeni bir bayram baslangicindayiz, mübarek Kurban Bayramimizi kutlayacagiz. Vatandaslarimizin yogun olarak ziyaret edecegi mezarliklar, kabristanlar ve o alanlardaki otlarin biçilmesi, vatandaslarimizin daha rahat hareket edebilmesi adina çalisanlarimiz büyük gayret sarf ediyor. Ayni zamanda ayni uygulamayi Park ve Bahçeler Müdürlügümüz elemanlarimiz yogun bir sekilde sürdürüyor" dedi.

Bunun yani sira kurban kesim yerleri hakkinda da bilgiler aktaran Pekmezci, "Mübarek Kurban Bayrami arefesinde bir taraftan da özellikle kurban kesim alanlarinin tespitini yaparak, bu alanlarda vatandaslarimiza daha iyi hizmet sunmak adina bu hizmeti yürüten müdürlüklerimiz, yogun bir çalisma içerisinde. Pazar yerimiz su an kalabalik, sürekli açik durumda. Sehrimizde Kurban Bayrami nedeniyle özellikle disaridan gelen hemserimizle birlikte yogun bir nüfus artisinin söz konusu oldugunu söyleyebiliriz. Biz de elimizden geldigince Belediye hizmetlerinin daha aktif sekilde olabilmesi için gayret gösteriyoruz" diye konustu.

Vatandaslarin bayramini kutlayan Pekmezci, hayirli bayramlar temennisinde bulunarak, "Insallah rabbim bu güzel Kurban Bayraminda saglik, sihhat içerisinde kazasiz, belasiz bir bayrami kutlamanin vatandaslarimizla o sicak havayi teneffüs etmenin mutlulugunu yasariz inanciyla, tüm vatandaslarimizin Kurban Bayramini yürekten kutluyorum. Rabbim saglik içerisinde nice bayramlar nasip etsin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA