Baskan Akman'dan Hasta Ve Yaslilara Bayram Ziyareti

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, Kurban Bayrami vesilesiyle yasli ve hastalari evlerinde ziyaret ederek, bayramlarini kutladi.

Baskan Akman'dan Hasta Ve Yaslilara Bayram Ziyareti
Her bayram mahalleleri dolasarak yasli ve hastalari evlerinde ziyaret eden Tusba Belediye Baskani Salih Akman, örnek teskil eden gelenegini bayramda da bozmadi. Her yil bayramin ilk gününü sehit yakinlari ile engelli, yasli ve hastalara ayiran Baskan Akman, yogun çalisma temposuna ragmen gelenegini bu bayramda da sürdürdü. Bayram namazinin ardindan Abdurrahmangazi, Altintepe, Seyrantepe, Beyüzümü ve Akköprü mahallelerine giden Baskan Akman, vatanin birligi ve beraberligi için canini feda eden sehitlerin aileleri ile engelli, yasli ve hastalari evlerinde ziyaret etti.

Çiçek verip, bayram tatlisi ikram ettigi vatandaslarla sohbet ederek bayramlarini tebrik eden Baskan Akman, onlarin unutulmadiklarini, önemsendiklerini hissettirmenin çok önemli oldugunu söyledi.

Baskan Akman, “Hepimizin üzerinde farz olan insani görevlerimiz vardir. Bu sadece bayram gibi özel günlere mahsus olan bir sey degildir. Normal günlerde de firsat buldukça bu ziyaretlerimizi gerçeklestiriyoruz. Evden çikamayan hasta ve yaslilarimiz var. Onlarin gönlünü almak ve hayir dualarinda yer bulmak için evlerinde ziyarette bulunduk. Özellikle toplumun temel tasi niteliginde olan yaslilarimizi ziyaret ederken onlarin hayati tecrübelerinden yararlanma firsatimiz da doguyor. Kendilerine Allah’tan uzun ve saglikli bir ömür diliyorum. Hasta olan kardeslerimize de hayirli sifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA