Annesiyle Tartisan Babasini Öldürdü, Komsunu Yaraladi

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde annesiyle tartisan babasini av tüfegiyle öldürdükten sonra araya giren komsunu da yaralayan sahis gözaltina alindi.

Annesiyle Tartisan Babasini Öldürdü, Komsunu Yaraladi
Olay, dün aksam saatlerinde Bahçe ilçesi Karsiyaka Mahallesi Mahmut Hoca Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Ismail S. esiyle tartismaya basladi.

çiftin ogullari Isa S.’nin (23) de dahil oldugu tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Bu sirada kavga sesini duyup, eve gelen komsulari Mehmet B. araya girerek baba ile oglunu sakinlestirmek istedi. Tartismanin daha da büyümesiyle evde bulunan av tüfegini alan Isa S., babasina pes pese ates etti. Tüfekten çikan saçmalar Ismail S. ve kavgaya ayirmaya çalisan Mehmet B.’ye isabet etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Gelen saglik ekiplerince yapilan kontrolde Ismail S.’nin yasamini yitirdigi belirlendi. Yarali Mehmet B. ise saglik ekiplerince Bahçe Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Ismail S.’nin cansiz bedeni, savci ve polisin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan otopsi için morga kaldirildi. Isa S.’yi gözaltina alan ekipler olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA