Zonguldak'taki Feci Kaza Güvenlik Kamerasina Yansidi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde meydana gelen 1 kisinin öldügü 4 kisinin de yaralandigi kaza ani güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Zonguldak'taki Feci Kaza Güvenlik Kamerasina Yansidi
Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak-Eregli arasi karayolunun Kavaklik Mahallesi Göçmenler Sokak girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için Zonguldak’a gelen Ismail Basatli (44) idaresindeki 34 DFA 514 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak kaldirima çarpmasi sonucu takla atti. Kazada 16 yasindaki Muhammet Basatli hayatini kaybederken sürücü Ismail Basatli, otomobilde bulunan Fatime Basatli (39), Aleyna Basatli (19) ve Rukiye Basatli (12) yaralandi. Yaralilar otomobilden çevredekilerin yardimi ile çikarilirken, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Olay yerinde hayatini kaybeden 16 yasindaki Muhammet ise savcinin incelemesinin ardindan cenaze aracina alinarak otopsi için Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Yasanan trafik kazasi bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin aniden yoldan çiktigi, kaldirima çarptiktan sonra takla attigi görülüyor.

Kaza yapan otomobil çekici ile olay yerinden kaldirilirken, savcilik kaza ile ilgili olarak sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA