Yenisehir'e Yapilacak Kavsak Ile Trafik Yüzde 30 Azalacak

Bursa Yenisehir’de yapimi devam eden Bilecik-Yenisehir yolu kavsak düzenlenmesi, baglanti yollari ve hizli tren çalismalari devam ediyor.

Yenisehir'e Yapilacak Kavsak Ile Trafik Yüzde 30 Azalacak
Yenisehir yolu girisine yapilacak kavsak ile ilçe trafigi yüzde 30 azalacak. Bilecik-Yenisehir yolunun yil sonunda bitmesiyle bu yol 22 dakikaya düsecek. Yoldaki virajlar ortadan kalkacak. Yenisehir Belediye Baskani Davut Aydin ve Belediye baskan yardimcisi Mesut Bedel kavsak alanin yapilacagi alanda incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açiklama yapan Belediye Baskani Davut Aydin, “Bursa Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapilan köprünün üzerindeyiz. Ismail Hakki Bey Bulvari, Dervis Eroglu Bulvari ile Alparsalan Türkes Bulvarinin Bursa yoluna baglandigi bir köprü burasi. Bu yolun dosyasini Ulastirma Bakanimiza teslim ettik. Bugün itibariyle çalismalara baslanacak. Baglanti oldugunda Bursa girisinde dar olan noktada 3 metre yüksekliginde 8 metre genisliginde yapilacak köprü ile birlikte yapilacak kavsak düzenlenmesi ilçemize bir deger katacak. Bursa girisinde yapilacak kavsak düzenlemesiyle trafik yüzde 30 azalacak. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Aydin, “Ulastirma Bakanimiz Yenisehir-Bilecik yolunun 6 ay içinde bitecegini açikladi.

Bu yolun açilmasiyla Yenisehir-Bilecik arasi 22 dakikaya düsecek virajlarda ortadan kalkacak" dedi.

Kaynak: İHA