Vali Sildak, Sürücülerle Hem Bayramlasti Hem De Uyardi

Balikesir Valisi Hasan Sildak, Kurban Bayrami öncesi güvenlik tedbirlerinin alindigini ifade ederek, sürücüleri hiz ve kurallar konusunda uyardi.

Vali Sildak, Sürücülerle Hem Bayramlasti Hem De Uyardi
Vali Sildak, Kurban Bayrami öncesi yogunluk yasanan Istanbul-Izmir kara yolu Balikesir kent girisindeki trafik kontrol noktasinda incelemelerde bulundu. Il Emniyet Müdürü Hasan Onar, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Tarik Hekimoglu ve Karesi Kaymakami Metin Arslanbas ile trafik ekiplerinin de katildigi uygulamada, sürücülere bilgilendirmelerde ve uyarilarda bulunuldu. Sildak, araçta bulunan yolculara seker ve çikolata ikram ederken çocuklara kirmizi düdük ve oyuncak hediye etti. Daha sonra gazetecilere açiklama yapan Vali Sildak, bayram dolayisiyla Balikesir’de trafigin çok yogun oldugunu söyledi.

Herhangi bir noktada tikanma yasanmadigini belirten Vali Sildak, "Çok sayida ekibimiz yollarimizda trafik güvenligini saglikli bir sekilde saglamak için görev basindalar. Emniyet birimlerimizden asayis konusunda 485 bes ekibimiz ile bin 866 personelimiz görev yapacak. Jandarmamiz ise kendi bölgesinde asayis hizmetlerinde 499 ve bin 402 personelle hizmet verecek. Ilimizin her noktasinda bayramin huzur ve güven ortami içerisinde geçirilebilmesi için bütün kurumlarimizin planlamalarini, hazirliklarini, tedbirlerini aldigini söylemek istiyorum" dedi.

Sürücülerin araç kullanirken cep telefonundan uzak durulmasi, sigara içmemesi gerektigini vurgulayan Sildak, vatandaslarin iyi bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA