Sütcü Açiklamasi 'Degerlerimizden Taviz Vermeyiz'

Adana’da dokunmus ve örülmüs plastik ambalaj üreticilerinden Abdiogullari Plastik ve Ambalaj Sanayi A.S, iki farkli törende emektar çalisanlarini plaketle ödüllendirdi.

Sütcü Açiklamasi 'Degerlerimizden Taviz Vermeyiz'
Pandemi nedeniyle iki yil aradan sonra TÜYAP Fuar Alani’nda gerçeklestirilen Abco Senligine Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani ve Abdiogullari A.S Yönetim Kurulu Baskani Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri ve çalisanlar aileleriyle birlikte katildi.

Senlikte, ikramlarin ardindan müzik esligindeki eglence sonrasi çesitli yarismalar düzenlendi.

Yarismada dereceye girenler ile yapilan çekiliste 21 kisiye hediye çekleri verildi.

10 yilini dolduran 62 çalisan ile 20 yilini dolduran 6 çalisanin ödüllendirildigi, 10’ncu ve 20’nci yilini dolduranlara ayrica plaket verildigi senlikte, halk oyunlari gösterisi, bando gösterisi, konser, çocuklara animasyonlar, sarkili oyunlar, yüz boyama ve balon dagitimi ile unutulmaz bir gün yasandi.

Abdiogullari A.S Yönetim Kurulu Baskani Bekir Sütcü, ayni ay içerisinde ikinci olarak da Sheraton Otel’de gerçeklestirilen ve beyaz yaka çalisanlarin esleri ile birlikte katildigi Abco Ödül Törenindeki konusmasinda “Biz sizlerle çalismaktan mutluyuz. Abdiogullari’nin en büyük özelligi emek verenleri unutmaz, beraber olduklarini unutmaz, Abdiogullari’nin temelinde, büyümesinde emegi olanlari asla unutmaz. Bizim aile olarak da sirket olarak da en çok dikkat ettigimiz konulardan biri hakka riayet etmek, insana saygi, sevgi ve mütevazilik yatar. Ön plana çikardigimiz bu degerlerimizden taviz vermeyiz. Nice yillarda hep birlikte olmayi temenni ediyor, bu güzel gecenin organizasyonunda emegi geçen tüm çalisma arkadaslarimi kutluyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan, Abdiogullari A.S Insan Kaynaklari Müdürü Isik Gül Özdogan’in sunumuyla firmanin temelinde emegi bulunan SMMM Ramazan Sangül’e sükran plaketi, firmada 10’uncu yilini dolduran Emsay Çetin, Kerim Orkun Mercimek, Bülent Günesten, Merdan Menekse, Selçuk Durmaztas, Burak Çiftdal, Osman Karaatli, Sevki Baysal ve Emre Çaliskanyürek’e 10. Hizmet Yili Plaketi verildi.

Gecede, çekilisle de çesitli hediyeler dagitildi.
Kaynak: İHA