Kagithane'de Toplu Sünnet Söleni, Bin 100 Çocuk Sünnet Ettirildi

Kagithane Belediyesi’nin organize ettigi geleneksel sünnet söleninde bin 100 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet sölenine katilan çocuklar ve aileleri sahne alan Koliva grubunun sarkilariyla doyasiya eglendi.

Kagithane'de Toplu Sünnet Söleni, Bin 100 Çocuk Sünnet Ettirildi


Kagithane Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenledigi sünnet söleninde bu yil bin 100 çocuk sünnet ettirildi. Kagithane Hasbahçe’de düzenlenen sünnet sölenine, Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’in yani sira çok sayida vatandas katildi.

Sölene katilan çocuklar, renkli görüntüler olustururken, Hacivat-Karagöz ve illüzyon gösterileriyle oldukça güzel vakit geçirdi. Öte yandan, çocuklarin sünnet kiyafetleri ve tüm hastane masraflari Kagithane Belediyesi tarafindan karsilandi. Çocuklarin, hastanelerde saglik kontrollerinden geçirildikten sonra uzman hekimler tarafindan sünnetleri yapildi. Sölenin ilerleyen saatlerinde ünlü grup Koliva sahne aldi. Aileleriyle sölene katilan çocuklar hem müzige hem de oyuna doydu.

"Bin 100 çocugumuzu sünnet ettirdik"

Bin 100 çocugu sünnet ettirdiklerini dile getiren Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, "Kagithane’de mutluyuz. Çocuklarimizin sünnet söleninde hep birlikteyiz. Sosyal belediyecilik anlayisi geregi ailelerimizle beraber sünnet söleni yapiyoruz. Bin 100 çocugumuzu sünnet ettirdik. Çocuklarimiz egleniyorlar güzel vakit geçiriyorlar. Çocuklarimiza güzel bir gelecek diliyoruz" seklinde konustu.



"Toplu sünnet olunca çok hosuma gitti"

Toplu sünnet söleninin hosuna gitmesi üzerine katilim saglayan Gülseren Göksun, "Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’e çok tesekkür ediyoruz. Çok güzel bir etkinlik. Ben çok geç kalmistim esasinda. Daha özel düsünüyordum. Böyle toplu sünnet olunca çok hosuma gitti. Katildik. Sünnetimizi yaptirdik. Bugün de sölene geldik" dedi.

Kaynak: İHA