Hakkari'de Yilsonu Sergisine Büyük Ilgi

Hakkari Valiligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) subeleri tarafindan organize edilen el emegi göz nuru yilsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Hakkari'de Yilsonu Sergisine Büyük Ilgi
Belediye önünde düzenlenen yilsonu sergisinin açilisini Vali Yardimcisi Mustafa Emre Kiliç, esi Tugçe Kiliç, Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Vekili Mustafa Berat Kasimoglu’nun esi Melis Kasimoglu, SYDV Müdürü Sait Abdullahoglu, esi Nazmiye Abdullahoglu, koordinatörler Remziye Müezzinoglu ve Günes Hayva tarafindan yapildi. Kiliç ve beraberindekiler, sergideki stantlari tek tek dolasarak, yapilan çalismalarin takdire sayan oldugunu belirttiler. 11 kurstan 430 kursiyerin el emegi göz nuru ürünlerinin sergilendigi stantlara vatandaslar da yogun ilgi gösterdi. Sergide giyim, el sanatlari, nakis, trikotaj ve kuaför ürünleri sergilendi.

Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Vekili Mustafa Berat Kasimoglu da sergiyi ziyaret ederek, usta ögretici ve kursiyerlere güzel çalismadan dolayi tesekkür etti.

Usta ögretici Münevver Degirmenci ve kursiyerleri tarafinda büyük bir özenle yapilan 3 boyutlu Atatürk resmi, eski köy hayati, Kur’an-i Kerim ayetleri ile süslenmis tablo, Hakkari’nin eski iki katli toprak evli tablolari ise ilgi odagi oldu.

SYDV Müdürü Abdullahoglu, Aile Destek Merkezi subeleri tarafindan düzenlenen yilsonu el sanatlari sergisine katilan herkese tesekkür ederek, usta ögretici ve kursiyerlerin bir yil boyunca hazirladiklari ürünlerin takdire sayan oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA