BARÜ Mezunu Buse Tosun Çavusoglu'ndan Gümüs Madalya

Bartin Üniversitesi (BARÜ) mezunu, milli sporcu Buse Tosun Çavusoglu, Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunlarinda gümüs madalya kazandi.

BARÜ Mezunu Buse Tosun Çavusoglu'ndan Gümüs Madalya
Bartin Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Buse Tosun Çavusoglu, Akdeniz Oyunlarinda kadinlar 68 kiloda ikincilik kürsüsüne çikti. Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen organizasyonda sirasiyla Fransiz Pauline Lecarpentier, Cezayirli Thelleli Merzouk ve Tunuslu Khadija Jlassi’yi yenerek finale yükselen Buse Tosun Çavusoglu, final müsabakasinin ardindan gümüs madalya kazandi.

Elde ettigi basaridan dolayi Buse Tosun Çavusoglu’nu tebrik eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartin Üniversitesinin en degerli bileseni olan ögrencilerimizin ve mezunlarimizin basarilari her geçen gün taçlanarak artiyor. ‘Tribünde degil, odaginda ol’ anlayisiyla ülkemizin gelisimine katkilar sunmaya devam ettigimiz bu süreçte, bizler de nitelikli gençler yetistirmis olmanin kivancini yasiyoruz. Bu dogrultuda basarilarina yenilerini ekleyen Buse Tosun Çavusoglu’nu tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA